Hej på er!

Ny vecka, nya tag. Jag startade min dag hos tandläkaren. Det är verkligen det värsta jag vet men jag försökte att inte tänka så mycket på det. Men idag gick det så himla dåligt. Min tandläkare la bedövning och det gick helt okej, men jag skakade. Sen skulle hon lägga en till bedövning närmre tanden, tror att hon sa att hon skulle lägga den mellan tänderna. Då gick det inte mer. Jag vibrerade, det gick inte. Fy fan vad jobbigt det är när en är så här rädd.

Min tandläkare har verkligen så stort tålamod med mig. Jag har tappat tålamodet med mig. Nu får vi väl se vad nästa steg är. Jag tror att vi kommer testa med lustgas. Det har jag använt när jag var yngre så det skulle nog hjälpa men vore ju skönt om jag kunde fixa det som en normal människa.

Så det var min morgon. Haha. Fy fan alltså!

Vad händer idag?

Under resten av dagen ska jag bara ta det lite lugnt. Plocka lite här hemma, kanske tvätta lite. Vi får se. Inget planerat.

Hoppas att ni får en fin dag!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.